Tilbud på Bredbånd

Det altid muligt at finde et godt tilbud på bredbånd, hvis man lige har tålmodigheden til at surfe lidt rundt på internettet efter lave priser i denne periode. Du skal være lidt hurtig, da tilbuddene konstant skifter.

Det er dog slut med at lede længere, for vi har valgt at vise dig en række gode tilbud på bredbånd lige her.

Tilbud Bredbånd

CBB Mobil

Lige nu kører CBB mobil faktisk med et rigtig godt tilbud. De er lige begyndt at udbyde bredbånd, og det gør de rigtig godt. Nu kan du få et modem til 1 krone. Det plejer jo at koste flere hundrede kroner at få et modem med – her får du det til 1 krone.

3 Mobil

3 Mobil har Danmarks hurtigste mobil bredbånd, og lige nu kører de et helt fantastisk tilbud, som man bør tænke over en ekstra gang. De sælger nemlig en bærbar med for kun 399 kroner. Tænk lige over det – sådan en bærbar koster normalt flere tusinde kroner, så du sparer rigtige mange penge på dette bredbåndstilbud.

Mobilt bredbånd hos 3

Oister

Det sidste vi vil vise et tilbud fra er Oister bredbånd. De har virkelig gjort det godt på det danske bredbåndsmarked, og de giver den virkelig gas med deres bredbåndspriser. De har lige sat deres priser ned fra 169 til 159 kroner og er derved et af de klart billigste bredbånd på markedet. Samtidig kører de med at du får et bredbåndsmodem med for kun 1 krone – så igen der sparer du jo faktisk et par hundrede kroner, hvilket jo svarer til et par måneders abbonnement.

Nyheder, , , 0 kommentarer

Om forfatteren

Jeppe Henriksen har skrevet 15 artikler for Billig Bredbånd

Internettet er en stor del af mit liv og derfor er det kun helt naturligt, at jeg interesserer mig for hurtigere internetforbindelser og naturligvis også oppetid og stabilitet. Jeg blogger her på billig-bredbaand.com om alle emner der er relateret til det at komme til at surfe bedst muligt på nettet.

Skriv en kommentar

Søg