Priskrig på bredbånd

EPN.dk skriver i dag, at de store elselskaber som har postet milliarder og milliarder i at lægge de ny fibernet kabler ned i jorden, mener at de er grunden til at mange af de store teleselskaber i dag bekriger hinanden med stadig hurtigere bredbåndsforbindelser til lavere priser.

Teleanalytiker John Strand mener at det er noget vrøvl, men jeg kan da sagtens se hvor de store teleselskaber som Telia, Telnor og TDC kan få sved på panden, for deres produkter kan endnu ikke levere den hurtige internet hastighed som et fibernet setup kan klare. Her taler vi om 100Mbit eller mere.

Desværre er det ikke gået helt så godt for elselskaberne med at finde kunder til deres fibernet forbindelser og det kan naturligvis skylde mange forskellige ting, men en af dem kan helt klart være at man ikke kan tage fibernetopkobling med sig rundt på sin rejse, som det er muligt at gøre med et mobilt bredbånd.

Generelt, 0 kommentarer

Om forfatteren

Jeppe Henriksen har skrevet 15 artikler for Billig Bredbånd

Internettet er en stor del af mit liv og derfor er det kun helt naturligt, at jeg interesserer mig for hurtigere internetforbindelser og naturligvis også oppetid og stabilitet. Jeg blogger her på billig-bredbaand.com om alle emner der er relateret til det at komme til at surfe bedst muligt på nettet.

Skriv en kommentar

Søg