Perspektiv bredbånd TV giver 24 kanaler

Perspektiv bredbånd er et af danmarks hurtigste internet forbindelser, og de har nu udvidet deres bredbånd TV pakke med hele 24 kanaler. Det er kanaler fyldt med film, fakta, sport og underholdning.

Bredbånd TV og video on demand (VOD)

Hos Perspektiv får du således også muligheden for Video on Demand (VOD), hvor du rent faktisk helt digitalt og online har en videobutik. Du behøver faktisk ikke lette dig fra sofaen for at leje en film længere. Der er over 1000 film at vælge imellem, og de koster helt ned til 9 kroner for et døgn.

Kanalpakken på digital TV

Når du køber en bredbånd forbindelse med bredbånd TV til, får du hele 24 kanaler – helt gratis. Eller de er i hvert fald en del af TV-pakken. Se listen herunder for hvilke kanaler der bliver vist digitalt.

– DR1
– DR2
– DR Update
– TV2 (Lorry)
– Kanal København
– SBSNet
– SVT1
– SVT2
– TV4
– TV2 Norge
– RTL
– Discovery Channel
– Tv2 Zulu
– TV2 Charlie
– TV2 News
– TV2 Film
– Animal Planet
– Discovery Science
– Discovery World
– Travel&Living
– MTV
– Vh1
– Nickelodeon
– BBC World

Bredbånd TV, , 0 kommentarer

Om forfatteren

Jeppe Henriksen har skrevet 15 artikler for Billig Bredbånd

Internettet er en stor del af mit liv og derfor er det kun helt naturligt, at jeg interesserer mig for hurtigere internetforbindelser og naturligvis også oppetid og stabilitet. Jeg blogger her på billig-bredbaand.com om alle emner der er relateret til det at komme til at surfe bedst muligt på nettet.

Skriv en kommentar

Søg