Midtvest Bredbånd går konkurs

Det kom som lidt af et chok, da Midtvest Bredbånd gik konkurs. Det havde været et fremstormende projekt, men på grund af den store priskrig indenfor bredbånd internet, måtte de lukke skuden.

Seks selskaber har ellers smidt over en millard kroner i projektet, der skulle levere bredbånd tv og internet gennem fiberbånd til hele midt og vestjylland.

Midtvest Bredbånd konkurs

Det et elselskaberne selv der står bag konkursbegæringen og det vækker forargelse, da de selv sender en regning på 120 millioner videre. Den regning ender lige hos skatteyderne og elkunderne – og det på trods af at de seks selskaber bag Midtvest bredbånd har en formue på 2,3 milliarder.

Forbrugerne skal dog ikke være alt for bekymrede, da norske Altibox har købt retten til at servicere de eksisterende kunder – og de vil få nye og bedre tilbud på bredbånd, end hvad Midtvest Bredbånd gav dem.

Fiber bredbånd allerede til 40.000 kunder

Der er faktisk allerede gravet fiber ned til 40.000 husstande i hele Midtjylland og Vestjylland og det er blevet til 11.000 kunder allerede. Planen var at rulle bredbånd internet, bredbånd tv og bredbånd telefoni ud til alle midtjyder og vestjyder.

Bredbånd, , 1 kommentar

Om forfatteren

Allan "Django" Pedersen har skrevet 5 artikler for Billig Bredbånd

Jeg har arbejdet med internettet i snart 12 år, og de sidste par år professionelt med forbindelsen mellem computer og det store internet. Min viden om bredbånd spænder meget bredt, og jeg arbejder dagligt i en af de største danske teleselskaber.Jeg blogger her på billig-bredbaand.com omkring de tekniske detaljer.

1 kommentar

  1. Bente K. Andersen says:

    Vi har netop fået en fiberforbindelse på min arbejdsplads og selvom hastigheden er den samme som vores tidligere forbindelse, så er det tydelgt at mærke forskel.

    Vores normale ADSL kunne finde på at hakke i det, men nu virker det som om det hele bare glider derudaf….

    Bente

Skriv en kommentar

Søg