Hvem har trådløs bredbånd

Trådløs bredbånd er blevet populært på det sidste, da det giver muligheden for at slippe for kabelhelvede som vi kender det. Der er ikke noget mere irriterende, end at skulle trække kabler rundt i hele hytten. Det slipper du for med trådløs bredbånd.

Hvem har trådløs bredbånd ?

Det kan være lidt svært, at gennemskue hvem der har internet med trådløs bredbånd, og derfor vil vi forsøge at give et bud på, hvilke udbydere der har det. For det er nemlig ikke alle selskaberne der tilbyder det trådløse bredbånd.

Telia trådløst bredbånd

Telia er et af de selskaber som tilbyder et trådløst bredbånd, og det er faktisk et rigtig godt netværk de har. Lige nu kører de også et tilbud, hvor du får første måned gratis af de abbonnement, og så allerede der har du jo sparet gode penge på dit bredbånd.

Du får endda også en god hastighed på 2 Mbit/s til kun 169 kroner pr måned. Og det er endda inklusiv telefoni.

Læs mere om Telia trådløs bredbånd

Yousee trådløs bredbånd

Yousee er en af de andre internet-udbydere der også har mulighed for trådløs bredbånd. Hvis du ikke har behov for telefoni, så er dette et rigtig godt bud. De har en hastighed på 4 mbit/s til kun 189 kroner. Det er billigt, og en meget fornuftig hastighed på signalet. Der kan du sagtens se video over internettet, ingen problem.

Hvad der er endnu bedre, er at du helt gratis kan lytte til 5 millioner sange. Det er det de kalder Yousee Play. De er en del af TDC, så du ved at kvaliteten er i orden.

Læs mere om Yousee Play

Fullrate internet

Fullrate er de sidste som kører med det trådløse bredbånd. De er klart de billigste på internettet lige nu, med priser helt ned til 49 kroner i måneden. Det giver god mening. Specielt hvis du er studerende og ikke har råd til dyre internet-forbindelser. Her er der value for money og en stabil forbindelse du kan være bekendt.

Dette tilbud til 49 kroner i måneden er dog et tilbud lige nu, og du skal skynde dig at tilmelde dig inden d. 31. januar, hvor det udløber. Så vil du have billig trådløs bredbånd, så skal du have fat i Fullrate.

Læs mere om det gode tilbud på trådløs bredbånd

Bredbånd, , 1 kommentar

Om forfatteren

Jeppe Henriksen har skrevet 15 artikler for Billig Bredbånd

Internettet er en stor del af mit liv og derfor er det kun helt naturligt, at jeg interesserer mig for hurtigere internetforbindelser og naturligvis også oppetid og stabilitet. Jeg blogger her på billig-bredbaand.com om alle emner der er relateret til det at komme til at surfe bedst muligt på nettet.

1 kommentar

  1. Jesper Hansen says:

    Jeg kender flere af mine kollegaer der har abonnement hos Fullrate og udover et par enkelte historier om opstarts vanskeligheder, så er de alle meget tilfredse med både hastigheden på forbindelsen og kundeservicen når der er problemer.

    Mvh.
    Jesper

Skriv en kommentar

Søg