Forbrugsafregnet bredbånd

Hvilke bredbåndsudbydere der har forbrugsafregnet bredbånd er ikke altid lige nemt at gennemskue, da det ofte ikke er noget de skilter ret meget med. Der findes dog nogle selskaber der har mulighed for at man kun betaler for det internet-tid man bruger.

Der findes pt kun 1 dansk udbyder af forbrugsafregnet bredbånd.

3 mobil bredbånd

Læs mere om 3’s Forbrugsafregnet bredbånd

3 mobil bredbånd er det ene selskab, hvor du kan betale for den tid du bruger på internettet. Her betaler du dog 49 kroner i måneden, men til gengæld får du så også 50 MB at surfe for. 50 MB er faktisk nok for de fleste, hvis du bare surfter lidt rundt på internettet. Så dette er en rigtig billig bredbånd løsning.

Det rigtig gode ved 3’s forbrugsafregnet bredbånd er også, at du slipper for at binde dig. Du kan med en måneds varsel opsige dit abonnement.

Bruger du mere end de 50 MB, så koster det kun 1 krone pr MB ekstra. Du har mulighed for at sætte en begrænsning på – så du ikke risikerer pludselig at modtage en kæmpe regning.

Det er rigtig nemt at bruge 3’s mobile bredbånd, du sætter bare et USB modem i, og så kører internettet bare. Nemmere kan det ikke blive.

Læs mere om 3’s Forbrugsafregnet bredbånd

Bredbånd, , 0 kommentarer

Om forfatteren

Jeppe Henriksen har skrevet 15 artikler for Billig Bredbånd

Internettet er en stor del af mit liv og derfor er det kun helt naturligt, at jeg interesserer mig for hurtigere internetforbindelser og naturligvis også oppetid og stabilitet. Jeg blogger her på billig-bredbaand.com om alle emner der er relateret til det at komme til at surfe bedst muligt på nettet.

Skriv en kommentar

Søg