Bredbånd TV

Med det rette bredbånd abonnement gør man det muligt at se rigtig godt High Definition HD TV. Jo højere hastighed, jo bedre bredbånds TV får du.

Internet Protocol TV (IPTV), eller tv via bredbånd som det er almindeligt kendt, vil ændre den måde, vi ser TV på for evigt. Med leverandører, radio-/tv-selskaber og websteder der alle tager del i at hjælpe, er det måske så ikke tid til at forsøge sig med internet TV?

Hvad er bredbånd TV?

De første med bredband TV var HomeChoice – nu Tiscali – som revolutionerende den måde man modtager indhold på, web-streaming til dit tv betyder, at abonnenterne kan se digitale tv-programmer og film i realtime, eller som “catch-up”. Men de første installationer var langsomme og med færre end forventet abonnenter, var tjenesten begrænset til få regioner. Det er kun i de sidste to år, at salget er steget og TV bredbånd er begyndt at sprede sig ud af hovedstaden.

Bredbånd TV har også form af programmer der kan ses på din hjemmecomputer.

Bredbånd hastighed er download, når det drejer sig om at få adgang til bredbånds-tv-produkter. Mens de fleste mennesker i Danmark har en upload til 512 Mbit/s internet pakke, er det ikke, hvad de kan faktisk nå.

Der findes programmer på internettet, der kan vise din reelle internet hastighed.

Kan jeg få bredband TV nu?

I 2008 lancerede Telia en bredbånd TV tjeneste, der giver mulighed for at se kanaler igenem internettet. Det er dog en standard pakke de tilbyder, og for at få flere kanaler, kræver det at du køber en ekstra TV pakke.

Der anbefales dog at du får dig en bredbåndshastighed på lidt mere end 2 MBit/s, selvom det er hvad Telia siger du behøver. Men så vil du måske opleve problemer med at surfe ved siden af fjernsynet, eller kvaliteten af TV’et vil måske være knap så skarp.

Internet TV er meget mere

Websteder som YouTube – med brugergenererede videoer, har også bidraget til at øge internet tv’s popularitet.

Du skal også tænke på, at det ikke bare er TV signalet du får, men muligheden for at tilkøbe dig tjenester såsom spillefilm, optage programmer direkte ned på computeren, spille online spil med familie og venner og meget andet. Så bredbånd tv er ikke bare et tv-signal, det bliver fremtidens måde at bruge internettet og medier på.

Søg