Hvem kører bredbånd med telefoni og tv

Det er blevet populært, og billigt at have både bredbånd internet, telefoni og bredbånd tv i en samlet pakke. Det giver en god besparelse og er helt klart mere belejligt, da alt er samlet i en pakke.

Hvem kører 3 i 1 bredbånd pakker

Det er desværre ikke alle bredbåndsselskaberne der kører med disse samle-pakker, og det kan derfor være lidt svært at gennemskue. Vi vil dog her prøve at lave en oversigt over de teleselskaber der sælger bredbånd med telefoni og tv, samt give en pris på det.

TDC bredbånd

TDC har en pakke, hvor de har samlet digitalt TV, bredbånd og telefoni i en abonnementsordning. Der er mulighed for at få op til 30 kanaler, 10 mbit/s bredbåndsforbindelse og en fast lav talepris.

Prisen kan fåes helt ned til 299 kroner i måneden.

Læs mere om TDC bredbånd, tv og telefoni her.

Telia alt i et stik

Telia kører en kampagne for tiden, hvor du kan få alt i et stik, med internet, bredbånds tv og telefoni til en lav månedlig ydelse. Du kan faktisk få dit bredbånd TV helt gratis, hvis du køber en bredbåndsforbindelse på minimum 10 mbit/s.

Prisen for 10 mbit/s er kun 279 kroner pr. måned

Læs mere om Telia alt i et stik her.

Fullrate mobilt bredbånd og telefoni

Fullrate tilbyder faktisk en utrolig fleksibel løsning, hvor du får mobilt bredbånd du kan tage med dig overalt i Danmark, samtidig med fastnet telefoni. Der er dog ikke TV pakker med, hvilket selvfølgelig trækker lidt ned. Det er dog med fri telefoni.

Prisen er dog også kun 218 kroner i måneden.

Læs mere om Fullrate mobilt bredbånd og telefoni her.

Perspektiv internet med telefoni og bredbånd tv

Perspektiv er også et full-service teleskab, hvor du kan få en masse gode kanaler med bredbåndstv, super hurtig internet og telefoni.

Deres bredbånds-tv har også video-on-demand, som giver dig mulighed for at leje en DVD direkte over internettet. Slut med at gå ned i dvd-butikken for at leje en, nu gør du det fra sofaen.

Prisen for bredbånd, tv og telefoni er kun 199 kroner i måneden for den mindste pakke. Det er klart det billigste tilbud på en bredbåndsforbindelse.

Læs mere om Perspektiv bredbånd her.

Dansknet bredbånd tv, internet og telefoni

Et af de billigste bredbåndsudbydere i Danmark, og du kan få deres samlede pakke for kun 307 kroner, og det er så inklusiv fri telefoni til alle fastnet-telefoner.

Det er et rigtig godt tilbud, og du får lige nu den første måned helt gratis hos Dansknet.

Prisen for alt inklusiv er 307 kroner pr. måned.

Læs mere om Dansknet bredbåndstv her.

Bredbånd, , , 1 kommentar

Om forfatteren

Jeppe Henriksen har skrevet 15 artikler for Billig Bredbånd

Internettet er en stor del af mit liv og derfor er det kun helt naturligt, at jeg interesserer mig for hurtigere internetforbindelser og naturligvis også oppetid og stabilitet. Jeg blogger her på billig-bredbaand.com om alle emner der er relateret til det at komme til at surfe bedst muligt på nettet.

1 kommentar

  1. Thomas says:

    Jeg er meget imponeret over de mange muligheder der er ved at dukke op så vi kan lave pakkeløsninger. Nu skal vi bare have prisen endnu længere ned 🙂

Skriv en kommentar

Søg