Billigt Bredbånd

Uanset om du er ung eller gammel, studerende eller har et job, så giver det fuld mening af lede efter en billig bredbånd løsning. I de fleste tilfælde får du både samme hastighed og tilladte mængde dataoverførsel, men dækningen vil oftest også være meget ens, da det gerne er de samme master der benyttes til at sende data frem og tilbage.

Normalt findes der tre forskellige løsninger til den private bruger og hvilken en der vil være den rette for dig vil afhænge meget af dine krav til hastighed og hvad det er du vil bruge løsningen til. F.eks. vil det kræve en meget stor båndbredde hvis du ønsker at se film over internettet eller downloade musik. Er det derimod vigtigt for dig at kunne komme på nettet overalt hvor du kommer, så skal du ikke have en forbindelse med kabel, men derimod et billigt mobilt bredbånds setup.

Hurtigt Bredbånd og Telefoni

En løsning med almindeligt bredbånd der løber gennem et kabel i jorden udbydes af alle de store (og knap så store) teleudbydere som You See, Telnor, Stofa og Telia. Afhængigt af hvor i Danmark du bor, så kan du få løsninger med helt op til 100Mbit, men så er der også fart dataoverførslen og du vil ikke have nogen form for problemer med at sende live video overnettet.

Hvis du stadig har brug for en fastnet telefon, så sælger mange af selskaberne kombi løsninger hvor du kan få både telefoni og bredbånd som en samlet pakke og meget ofte til en super fordelagtig pris. Hvis du løber en i en tilbudskampagne, så kan du komme ud for at det vil være billigere at få både en fastnet IP telefoni løsning og en bredbåndspakke, end hvis du blot ønskede internetforbindelse.

Som eksempel kan det nævnes at Telnor (det tidligere Sonofon og Cybercity) tilbyder at du kan få telefoni med oveni dit køb af bredbånd og det vil altså sige at du betaler 0 kr. Køber du pakken med 2Mbit/512kb så er prisen kun 169 kr. om måneden for begge dele.

Ligeså Billigt Bredbånd På Farten

Hvis du benytter en bærbar computer og det er vigtigt for dig at være online næsten uanset hvor du kommer frem, så skal du ud og have fat i en løsning til mobilt bredbånd som f.eks. dem der bliver leveret af firmaer som 3, Fullrate og Telia. Hvert af selskaber har sine egne fordele og ulemper og det er meget op til den enkelte hvad det er man lægger størst vægt på.

Hvis du primært bevæger dig i de store byer som København, Odense, Århus og Ålborg så behøver du ikke tænke så meget over om det enkelte selskab nu har dækning i det område. Alle de store udbydere har sikret sig tilstrækkelig dækning disse steder, så derfor kan du nøjes med at kigge på hastigheden og prisen.

Er du derimod bosiddende uden for de store byer eller hvis du rejser meget og har brug for at være online på turen, så kan det være ekstra vigtigt at se på de enkelte selskabers dækningskort. Her vil du finde at blandt andet 3 og Telia har rigtigt god dækning over det meste af Danmark og derfor bør du, hvis valget skal stå mellem en af de to, kigge på pris og hastighed. 3 er ofte lidt dyrere, men til gengæld er deres hastighed også ofte højere. Omvendt vil du nok finde at Telias mobile bredbåndstilbud er det billigste, men at du må nøjes med lidt mindre hastighed.

Super Løsningen Der Desværre Ikke Er Mobil

Den tredje mulighed du har er en fibernet løsning. Denne udbydes ofte af de store energi selskaber som f.eks. Dong Energy. Fibernet er lynhurtig internet og er perfekt til at se bredbånds tv og streame både film og musik samtidig.

Desværre er udbuddet af fibernet stadig meget begrænset, så med mindre at du allerede bor i et område hvor fremtidens internet er ved at blive testet, så behøver du ikke spekulere så meget over hvad du skal vælge, men blot tænke pris, mobilitet, hastighed og udbyder.

Søg