Billigt Bredbånd

Hvem vil ikke gerne have billigt bredbånd? Det vil vi naturligvis alle sammen, men spørgsmålet er hvad “billigt” er. Det er meget forskelligt i forhold til hvem vi taler med. Nogle mennesker vil bare gerne have en mulighed for at komme på nettet og der betyder hastigheden måske ikke så meget, men andre vil gerne have hurtigt internet så de kan streame film og musik.

Begge dele er jo “bredbånd”, men priserne er forskellige.

Det letteste er, at finde en sammenligning af forbindelser med samme hastigheder og så se hvad de enkelte forbindelser koster. Husk dog også at lægge mærke til kvaliteten af kundeservicen da den bliver vigtigt i de tilfælde hvor noget skulle holde op med at virke. Det kan godt betale sig, at bruge ekstra 10 kroner om måneden på den del.

Bredbånd, , 0 kommentarer

Om forfatteren

Jeppe Henriksen har skrevet 15 artikler for Billig Bredbånd

Internettet er en stor del af mit liv og derfor er det kun helt naturligt, at jeg interesserer mig for hurtigere internetforbindelser og naturligvis også oppetid og stabilitet. Jeg blogger her på billig-bredbaand.com om alle emner der er relateret til det at komme til at surfe bedst muligt på nettet.

Skriv en kommentar

Søg