Billigste mobile bredbånd

Bredbånd er blevet standarden for internet i dag, og jeg tvivler på ret mange sidder på et gammel 56K modem længere. Derfor er det også interessant at se på hvad det billigste bredbånd er, men også det billigste mobile bredbånd.

Billigste bredbånd

Der findes en 5 – 6 bredbånd udbydere i Danmark, og de har alle forskellige priser på bredbånd. Det kan derfor være svært at finde den billigste, men derfor er en sammenligning ofte en god ide. Man skal dog huske på, at der findes oprettelsesgebyr, som faktisk kan være en hel måneds betaling.

Lige nu er det DanskNet som er det billigste bredbånd, de kører med 0 kroner i oprettelse, den første måned er gratis og så en månedlig pris på 169 kroner for det billigste bredbåndforbindelse. Det er med en hastighed på 2048/1024 Mbit/s. Hvilket er en rigtig god hastighed til de fleste hustande – dog ikke hvis du vil se bredbånd TV og downloade mp3 filer og Youtube videoer på samme tid. Så vil jeg anbefale at du opgraderer til deres bredbåndsforbindelse på 10240/1024 Mbit/s. Så er det sikret et godt stykke ind i fremtiden.

Telefoni

Når du køber bredbåndstelefoni, er der også altid mulighed for at få billig telefoni med i dit abbonnement. Fx kører Perspektiv med at du får telefoni helt gratis med. Hos DanskNet skal du dog kun betale 39 kroner i måneden for fri telefoni, hvilket bestemt er en rigtig god og billig løsning.

TV

Når du finder det billigste bredbånd, kan det også være en god ide at købe noget bredbånd TV med. De kører ofte med nogle gode TV pakker, hvor du får alle de gængse kanaler, og efterfølgende kan købe ekstra til. Det fungerer næsten ligesom satellit TV og kvaliteten er i High Definition (HDTV).

Billigste mobile bredbånd

Det mobile bredbånd er lidt anderledes i priser end det almindelige bredbånd internet. Det skyldes at du her ikke behøver sidde hjemme foran computeren, men kan tage din bærbar computer med ud i naturen og stadig sidde på internet.

Det billigste mobile bredbånd lige nu er hos Telia. Der kan du få en pris helt ned til 99 kroner i måneden. Det er endda med en hastighed på 2048 Mbit/s, hvilket faktisk er en rigtig god bredbåndshastighed. De største hastigheder lige nu er hos 3, der kan give dig speed helt op til 7372 Mbit/s. Om du så reelt får den hastighed tror jeg ikke de kan garantere. TDC er med på det billigste mobile bredbånd med bredbåndshastigheder på op til 5873 Mbit/s, hvilket er ret kraftigt i Danmark.

Søg