Billig Mobil Bredbånd

Det er på en og samme tid både en dejlig og en besværlig tid vi lever i. Dengang det kun var TDC der stod for telefonien var det hele lidt lettere for kunden. Heldigvis er TDC’s monopol ved at være brug og hvis du er på udkig efter en løsning til billigt mobil bredbånd, så findes der ikke en meget bedre tid end lige nu.

Alle udbyderne kæmper om at få nye kunder og det betyder derfor også at priserne er helt i bund og se ser nogle af de billigste tilbud på mobile bredbåndsløsninger vi endnu har set.

Da priserne hele tiden ændrer sig, så kan der være enkelte af nedenstående informationer der ikke længere er tidssvarende, men hvis du kigger på internetudbyderens hjemmeside, så kan du finde de allernyeste priser og tilbud.

ClearWire / Danske Telecom

Det tidligere ClearWire hedder i dag Danske Telecom. De kører lige nu et sommertilbud hvor du kan få 2Mbit bredbånd til kun 99 kr. om måneden, med en bindingsperiode på 6 måneder. Her er hvad de selv skriver om deres produkt:

Bestil inden 31. juli og få 2 Mbit bredbånd for kun 99,- kr.md. eller 2 Mbit bredbånd med FRI telefoni til kun 149,- kr.md. SPAR 300,- kr.

 • GRATIS leje af WiMAXX Box®
 • Ingen installation. Ingen ventetid.
 • Vær på Internettet allerede i morgen!
 • Tilslut trådløs router og få bredbånd i hele boligen.
 • Vælg Telefoni og spar 30-40% på din alm. fastnettelefoni.

Bestil i dag og vær på internettet allerede i morgen. Ingen ventetid og ingen installation. Sæt din PC direkte i den transportable WiMAXX Box, så er du på internettet. Ægte Plug ´n Play. Hvis I er flere, der skal deles om internetforbindelsen, kan du tilslutte en trådløs router direkte til WiMAXX Boxen. WiMAXX dækker kun i København, Roskilde, Odense, Århus, Randers, Aalborg og Esbjerg.

Sonofon / Cybercity / Telnor

I dag er Sonofon og Cybercity gået sammen og kalder til Telnor. Deres sommer tilbud modsvarer meget hvad Danske Telecom har, prisen er blot lidt højere, men til gengæld dækker de et meget større område af Danmark. Her er deres vinter tilbud:

Mobilt Bredbånd Medium passer til dig, som dagligt vil bruge mobilt bredbånd til mail, chat, surf, nyheder, communities og lignende. Med de inkluderede 10 GB data kan du roligt downloade musik, se klip på youtube og meget mere.

Det får du:

 • 10 GB inkluderet forbrug hver måned
 • Nemt bredbånd, der installerer sig selv
 • Op til 1 Mbit hastighed
 • 30 dages prøveperiode
 • 0 kr. i oprettelse

Tilfredshedsgaranti – prøv Mobilt Bredbånd i 30 dage uden at betale abonnement

Priser:

 • Abonnement pr. måned: 199 kr.
 • USB-modem 1 kr.
 • Oprettelse: 0 kr.
 • Fragt: 0 kr.
 • Mindstepris i 6 måneder: 1195 kr.

Oister

Oister er en af nytilkommerne og som kunde kan det ofte være en fordel, da de gerne konkurrerer på prisen. Det gør sig da også gældende i Oisters tilfælde og det gode er, at Oister kører på 3’s netværk. Her er hvad de selv siger:

OiSTER er ensbetydende med lavpris og hurtigt internet på landets bedste netværk. Så enkelt er det. Vi har specialiseret os i at tilbyde dig den bedste internet løsning, som installeres på blot 5 minutter.
Bedste netværk og dækning

For at give dig billig adgang til hurtigt internet anvender vi 3’s Turbo 3G-netværk, som er kåret til landets bedste i test. Du kan selv vælger om du ønsker binding eller ej.

Hos OiSTER har vi en meget høj forbrugsgrænse på hele 10 GB. Hvis du alligevel skulle overskride grænsen, vil du stadig have mulighed for at anvende OiSTER på nettet, blot med en reduceret hastighed. Det er ikke muligt at sende SMS og kan ikke anvendes i udlandet.

Topkarakter: 6 ud af 6 stjerner i produkttest. Fik topkarakter i mobilsiden.dk’s produkttest af Mobilt Bredbånd. “supernemt og billigt internet”, “simpelt at komme på nettet” og “god forbindelse”.

Du slipper du for besværlige regninger med posten. Din faktura finder du online. Alle betalinger foregår automatisk via internettet.

OiSTER er “plug & surf”. Det vil sige at du er på internettet få dage efter bestillingen.

3

En af de helt store spillere på markedet for mobile bredbåndsløsninger er 3. Ikke nok med at de har Danmarks bedste dækning, så var de også nogle af de første der tilbød hastigheder på op til 7,2Mbit. Her er hvad 3 selv siger:

Lynhurtig mobilt internet
Slip for det traditionelle bredbånds snærende kabler, bokse og ledninger. Alt du behøver, er et lille smart USB-modem eller et diskret 3DataCard og et EazyInternet-abonnement. Så kan du surfe på nettet, hvor du har lyst, med markedets ubetinget højeste mobile hastigheder.

3 tilbyder lige nu en hastighed på op til 7,2 Mbit/s (Turbo3G eller HSDPA). Faktisk er 80 % af vores master opgraderet til 14,4 Mbit/s, men der findes endnu ikke hardware, der er gearet til så høj en hastighed.

Hastigheden kan svinge

Bemærk, at hastigheden på EazyInternet kan svinge – præcis som på alle andre bredbåndsløsninger. Er der f.eks. mange aktive brugere på samme mast, eller befinder du dig langt fra en mast, kan du opleve en nedsat hastighed. Du vil typisk opleve en downloadhastighed på mellem 2,0 og 5,5 Mbit/s.

Når du vælger dit EazyInternet-abonnement, er det en god ide at undersøge, hvor høj en hastighed 3 tilbyder i det område, hvor du forventer at være på internettet. Du kan tjekke dækningen på 3’s dækningskort.

Telia

En kæmpe på det nordiske telemarked og en spiller der har fået en stor del af det danske mobil og internet marked. Telia’s billigste løsning er lige så billig som den der bliver udbudt af Danske Telecom, så at de er ”Danmarks billigste” skal nok tages med et gran salt. Her er hvad Telia skriver om deres billigste mobile bredbåndsløsning på 1Gb:


Mobilt Bredbånd 1GB

Det passer godt til dig, der ind imellem har behov for at være online på farten – f.eks. for at tjekke mails og surfe lidt i sommerhuset. Du betaler fast 99 kr. om måneden, så er du online hvor-og-når-som-helst.

 • Abonnement / md.: 99 kr.
 • SMS: 0,20 kr.
 • SMS til udenlandske numre: 3 kr.
 • Oprettelse: 249 kr.
 • Data: 1GB
 • Hastighed *: 500 Kb – 1 Mbit/s

* Forventet gns. hastighed. Udenfor 3G benyttes Telias unikke EDGE-netværk. Hastigheden afhænger af antal samtidige brugere, masteplacering og øvrige dækningsmæssige hindringer.

Overstiger forbruget 1 GB/md., begrænses hastigheden til 57 Kbit/s og vi anbefaler, at du opgraderer dit abonnement, hvilket sagtens kan ske indenfor bindingsperioden.

Pas på i udlandet

I udlandet betaler du pr. MB efter gældende priser. Du skal være opmærksom på, at det kan være dyrt at bruge Mobilt Bredbånd i udlandet. Du betaler f.eks. ca. 100 kr. pr. MB i Frankrig, og du kan hurtigt hente mange MB, hvis du er på Turbo 3G. Du kan spærre for brug i udlandet ved at kontakte Kundeservice på 80 40 40 40.

Så hvilken løsning der passer bedst til dig og hvilken løsning der vil være den billigste, afhænger altså meget af både dit personlige behov, men også hvor i landet du ønsker at benytte. F.eks. vil Danske Telecom være en dårlig løsning hvis du ikke bor i en af de store byer, mens de store udbydere som 3 og Telia kan være gode, men også lidt dyrere løsninger.

Søg