3 bredbånd har massiv kundetilgang

For kort tid sinde kom 3 ud med tallene for første halvår 2009. Væksten i kunder var hele 12 % og dette afspejlede sig ligeledes i omsætningsstigningen.

Se 3’s bredbånds tilbud lige her.

Den administrerende direktør for 3, Morten Christiansen, mener selv at det har været det store fokus der har været på det mobile bredbånd hvor 3 har gjort sig meget heldigt bemærkede via blandt andet deres store reklameindsats, men også de mange tilfredse kunder du har skabt.

I Skandinavien svarede væksten på de 12 % til hele 153.000 nye kunder, hvoraf størstedelen var købere af 3’s mobile bredbåndsløsninger.

Søger man rundt på nettet er der også kun roser tilovers for 3’s mobileløsning som ikke kun kommer til en rimelig pris, men også er yderst stabil og med en god dækning i både Danmark og det sydlige Sverige. Som 3 kunde har man fordelen af at prisen er den samme uanset om man er på den ene eller den anden side af sundet.

Specielt de mange danskere der er flyttet til Malmø har nyt godt af både 3’s bredbånd men også deres mobiltelefoni som kører efter de samme regler.

Bredbånd, , 0 kommentarer

Om forfatteren

Jeppe Henriksen har skrevet 15 artikler for Billig Bredbånd

Internettet er en stor del af mit liv og derfor er det kun helt naturligt, at jeg interesserer mig for hurtigere internetforbindelser og naturligvis også oppetid og stabilitet. Jeg blogger her på billig-bredbaand.com om alle emner der er relateret til det at komme til at surfe bedst muligt på nettet.

Skriv en kommentar

Søg